Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Je lichaam is hard aan het werk tijdens de zwangerschap. Koester daarom je lichaam en je baby in je buik, en gun jezelf een ontspannende massage. Fysieke processen veranderen om ruimte te maken voor je baby en te zorgen dat hij zich kan ontwikkelen. Je lichaam is ervoor gemaakt, maar het kan wel een belasting zijn. Een zwangerschapsmassage laat je even helemaal ontspannen en opladen en helpt je om bewust stil te staan bij alle veranderingen.

Door zwangerschapshormonen worden je gewrichten soepeler en door het extra gewicht van je buik moeten je rug- en beenspieren harder werken.

Tijdens een massage ontspan je. Je maakt dan oxytocine aan, het hormoon dat een fijn, tevreden gevoel geeft en ervoor zorgt dat je lichaam herstelt van al het harde werk. Een massage brengt ook je centrale zenuwstelsel tot rust, waardoor het alle lichaamsfuncties gaat aansturen zoals van nature gezond is.

Bovendien bevordert een massage de bloedsomloop naar al je organen en naar de placenta. Allemaal fijn en gezond voor jou en je baby profiteert daarvan mee.

Klik hier voor prijzen en voor een afspraak neem contact op via mijn contactpagina.

Phone: +31 6 42644748
Email: praktijkebalanz@gmail.com
Leeuweriksweg 52
Uden, Noord-Brabant